Vacature: Projectmanager contentmarketing

Leef je net zoveel voor content als wij en ben je een creatieve meesterplanner? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou. Scripta heeft namelijk weer een plekje vrij voor een projectmanager contentmarketing.

Projectmanager contentmarketing

Wij zoeken een creatieve projectmanager die de verhalen van onze klanten tot leven brengt. Die graag met klanten meedenkt over de invulling en realisatie van hun contentmarketing. Die vervolgens de juiste mensen binnen Scripta optrommelt en ervoor zorgt dat we de doelstellingen van de klant realiseren. Maar we zoeken ook iemand die de kwaliteit bewaakt, kritisch kan zijn (ook tegenover klanten) en met een praktische oplossing komt als een probleem optreedt.

Begrijp jij als geen ander hoe je met social media je doelgroep kunt bereiken, kun je je weg vinden binnen een CMS, is Google Analytics gesneden koek voor je en weet je hoe je slimme tools kunt inzetten om geautomatiseerde campagnes op te zetten? Kun je resultaten overzichtelijk in rapportages gieten en voorzien van aanbevelingen? En vind je het vanzelfsprekend dat je de handen uit de mouwen steekt om collega’s te helpen als dat nodig is? Dan ben jij de projectmanager contentmarketing die Scripta naar het volgende niveau kan tillen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie bij een creatieve, ambitieuze en multimediale organisatie, die aan het groeien is. Scripta kent een professionele en informele werkomgeving, met veel mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. Je collega’s zijn vormgevers, videomakers, copywriters, developers, marketeers en natuurlijk ook andere projectmanagers. Wij bieden je een marktconform salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Daarbij staan we positief tegenover thuiswerken en gaan wij uit van eigen verantwoordelijkheid (ook als alles weer mag). Wij gaan je echt niet vertellen wanneer je op kantoor moet zijn, dat mag je ons vertellen.

We werken bij Scripta voor en vooral met mooie klanten, waar ons hart sneller van gaat kloppen. Denk bijvoorbeeld aan Save the Children, Menzis, vtwonen, APG, NU.nl, JDE, Fastned, NBTC en Gasunie. Wij hebben drie cases voor je geselecteerd, zodat je een goed beeld krijgt wat je voor de klanten realiseert.

Verantwoordelijkheid

 • Je denkt actief inhoudelijk en creatief mee met de klant

 • Je bent verantwoordelijk voor het hele proces; van coördinatie en realisatie tot de kwaliteitsbewaking van je projecten

 • Je overlegt zelfstandig met in- en externe projectbetrokkenen

 • Je inspireert en motiveert de betrokkenen aan klantzijde en je eigen teamleden

Jouw profiel

 • Je hebt een communicatieachtergrond op hbo- of wo-niveau

 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van contentmarketing en projectmanagement

 • Je kent alle ins en outs van de digitale wereld, en weet hoe je social media en andere kanalen inzet om het effect van content te vergroten

 • Je beheerst de Nederlandse taal (als native) en je hebt affiniteit met creatie en design. Beheersing van de Engelse taal is een pré

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met moderne marketingtools

 • Je kunt commercieel en strategisch meedenken, in wensen en doelstellingen van de klant

 • Je bent stressbestendig, met een positieve, proactieve en flexibele instelling

 • Je werkt planmatig en hanteert het principe ‘afspraak is afspraak’

Ben jij wie we zoeken?
Mail dan je motivatie naar Boris Scheepers via boris@scripta.nl.

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons