Wat kan Scripta Video voor jou betekenen?

Strategie

Achter iedere video die wij maken, zit een idee. Jouw idee om precies te zijn, want jij weet met welk doel je video wil inzetten. Of dat nu een eenmalige losse video is, of een hele reeks aan verschillende soorten video’s. Samen met jou bekijken we welke invulling het beste bij jouw wensen past. Wij weten wat werkt en wat niet werkt. En kunnen inschatten wat past binnen jouw budget.

Creatie

Als jouw wensen duidelijk zijn, gaan we bedenken hoe we deze gaan invullen. We werken meestal twee conceptrichtingen uit, inclusief een kosteninschatting per richting. Na jouw feedback en definitieve keuze, maken we het script definitief en krijg je van ons een productievoorstel. Daarin staan precies uitgewerkt met welke props, locatie(s), acteurs, decorstukken, apparatuur et cetera we aan de slag gaan.

Productie

Is het productievoorstel akkoord, dan maken we een planning en een draaiboek, leggen de opnamedag(en) vast en gaan aan de slag. Na de opnames ontvang je van ons een eerste ruwe montage, waarop je feedback kunt geven. Wanneer je helemaal tevreden bent, ontvang je van ons de definitieve versie(s) van jouw video en kun jij aan de slag met het realiseren van jouw doelstellingen.

“Bij Scripta Video komt de klant altijd op de eerste plaats

Bij Scripta Video helpen we onze klanten dus om op een slimme manier video in te zetten. Van strategie tot concept en van productie tot distributie. We hebben vrijwel alle disciplines voor het maken van online video in huis. We zijn oplossingsgericht, recht door zee en denken graag mee met onze klanten.

Verschillende opdrachten
We hebben ervaring met de meest uiteenlopende soorten video’s. Van corporate movies tot testimonials en van reportages tot een wekelijks journaal. Voor de ene klus zijn we in een middagje klaar (inclusief montage), en voor een andere klus zijn we drie dagen lang van zes uur ’s ochtends tot ’s avonds laat met zes man in de weer om er iets geweldigs van te maken.

Uiteenlopende klanten
Ook onze klanten zijn heel verschillend, al valt het wel op dat we best veel klanten hebben in de zorg. Maar ook automotive, media en (semi) overheid zijn branches waarin we meerdere klanten hebben.

We zien dat we voor klanten vaak instructievideo’s mogen maken, van simpele uitlegvideo’s over het gebruik van een bepaald softwarepakket tot heuse collegereeksen.

Ook registraties mogen we in alle soorten en maten verzorgen. Van het vastleggen van een inhoudelijke bijeenkomst tot het vanuit talloze standpunten in beeld brengen van de strijd om de beste trekkerchauffeur van Nederland.

En ook steeds meer storytelling video’s. We geloven bij Scripta zeer in de kracht van het vertellen van verhalen, en zijn er van overtuigd dat online video een heel sterk middel is om die verhalen naar buiten te brengen.

Afspraak maken?
Enthousiast om video in te gaan zetten voor jouw bedrijf? Laten we dan een keer afspreken, we denken graag vrijblijvend met je mee.

Bel of mail met Thomas Bruin, 06 – 38 02 30 29 of thomas@scriptavideo.nl.

Klanten waarvoor we mogen werken:

  • menzislogo
  • Vilans
  • kwisslelogo

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons