De tools om zelf krachtige videocontent te maken

“De Video Academy helpt jou om zelf prachtige videocontent te realiseren”

Tips, tools en strategie

We merken dat veel organisaties zoekende zijn naar de juiste manier om zelf een videoteam op te zetten en/of hun bestaande videoproductie te optimaliseren. Als antwoord op die vraag hebben wij de Scripta Video Academy in het leven geroepen. Dit initiatief biedt organisaties hulp bij het vormen van een videostrategie, maar geeft ook praktische tips en tools om efficiënt en effectief videocontent te realiseren, en te distribueren.

Wij zijn er om je te helpen en delen graag onze expertise over hoe je video het beste kunt inzetten. Wil je het intranet van jouw organisatie voorzien van handige how-to’s, of wil je juist een krachtige boodschap delen via social media? Wij weten precies wat je nodig hebt om te slagen en welke aanpak het beste aansluit bij jouw doel.

Op maat gemaakte trainingen

Dit doen we niet door middel van een online videocursus, maar door op maat gemaakte trainingen te leveren die aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie. Onze video-afdeling heeft een brede expertise in en veel ervaring met videoproducties voor organisaties, waardoor wij exact kunnen inschatten wat jij nodig hebt.

Heb je al videokennis opgedaan? Dat is alleen maar mooi, want dan kunnen we samen met jou de volgende stap zetten. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een optimalisatieslag te maken is, ook als je uiteindelijk zelf de touwtjes weer in handen wilt hebben.

Filmen met je smartphone

Onze video-afdeling heeft een bewezen portfolio en een breed netwerk binnen de branche. Wij kunnen daardoor heel gericht en vakkundig organisaties helpen om videocontent ‘intern’ te realiseren en/of te optimaliseren. Daarbij hebben wij alle professionele apparatuur beschikbaar om ervoor te zorgen dat zowel de video als audio goed geregeld is.

Ben je juist van plan om laagdrempelige content te realiseren en wil je dat iedereen binnen je organisatie bijdraagt? Wij delen ook graag onze expertise op het gebied van filmen met je smartphone met jou. Afhankelijk van jouw wensen kan dit een prima oplossing zijn, maar ook daar komen een hoop aan te leren skills bij kijken. Wij zorgen ervoor dat het werkt en dat jij er zelf ook mee aan de slag kan.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@scripta.nl.

Inspiratie

Alles wat je moet weten over videolenzen

Welke lens moet je wanneer gebruiken? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Meer inspiratie

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons