Case: Videokanaal Hallo Thuis! voor Philadelphia

Toen het coronavirus uitbrak, leverde dat de nodige kopzorgen op voor Philadelphia. De dagopvang van maar liefst 550 locaties moest sluiten. Een snelle en creatieve oplossing was nodig om de service te bieden die van groot belang is voor cliënten.

  • 1,2 MILJOEN VERTONINGEN BINNEN TWEE MAANDEN SINDS LIVEGANG

  • EEN INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR EEN COMPLEX VRAAGSTUK

  • 50.000 UNIEKE KIJKERS EN EEN KIJKTIJD VAN RUIM 7000 UUR

Ik ga voor Michael een standbeeld kleien. Op alle fronten denkt hij mee en heeft ons voor veel blunders behoed.

Stans Damen, Corporate Communicatieadviseur bij Philadelphia

Over deze case

Stichting Philadelphia Zorg heeft 550 opvanglocaties waar het mensen met een beperking ondersteunt in het leiden van hun eigen leven. Toen door de eerste lockdown de dagopvang van al deze locaties moest sluiten, had men een groot probleem. Een vast ritme is immers zeer belangrijk voor de cliënten van Philadelphia, net als het ontvangen van bezoek en passende afleiding in de vorm van activiteiten en entertainment. 

De oplossing die we samen bedachten was een eigen videokanaal, dat structuur, informatie en entertainment moest bieden. Binnen 48 uur heeft onze video-afdeling dit uit de grond weten te stampen en konden we uitzenden. Via livestreams en opgenomen programma’s werden vanuit het hoofdkantoor van Philadelphia in Amersfoort dagelijkse uitzendingen verzorgd. We maakten iedere dag meerdere journaals, maar ook verschillende muzikale programma’s (muziek is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Philadelphia), uitlegvideo’s en informatieve programma’s. Alles speciaal gemaakt voor (en soms ook door) de doelgroep.

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons