Case: Videokanaal Hallo Thuis! voor Philadelphia

Toen het coronavirus uitbrak, leverde dat de nodige kopzorgen op voor Philadelphia. Een snelle en creatieve oplossing was nodig om de service te bieden die van groot belang is voor cliënten.

  • 1,2 MILJOEN VERTONINGEN BINNEN TWEE MAANDEN SINDS LIVEGANG

  • EEN INNOVATIEVE OPLOSSING VOOR EEN COMPLEX VRAAGSTUK

  • 50.000 UNIEKE KIJKERS EN EEN KIJKTIJD VAN RUIM 7000 UUR

Ik ga voor Michael een standbeeld kleien. Op alle fronten denkt hij mee en heeft ons voor veel blunders behoed.

Stans Damen, Corporate Communicatieadviseur bij Philadelphia

Over deze case

Philadelphia moest gelijk in de eerste week van de lockdown in actie komen. Een vast ritme is voor de cliënten van deze zorginstelling voor mensen met een beperking zeer belangrijk. Niet alleen de dagbesteding is er niet meer, ook is er geen bezoek meer mogelijk en is het vaste ritme moeilijk te verwezenlijken. Bij mensen met een beperking is er daarbij vaak onbegrip voor de situatie en dat leverde een lastige situatie op.

Een videokanaal is met behulp van onze videoafdeling onder leiding van Michael Riethoff binnen 48 uur uit de grond gestampt. Via livestreams en eerder opgenomen programma’s werden vanuit het hoofdkantoor van Philadelphia in Amersfoort dagelijkse uitzendingen verzorgd, en onze video-afdeling blijft actief content produceren voor het kanaal. Alles is speciaal gemaakt voor (en soms ook door) de doelgroep.

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons