Case: LinkedIn-campagne voor het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF)

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) biedt financiële zekerheid aan organisatoren van internationale congressen. Met tips, videocontent en testimonials via LinkedIn inspireren wij congresorganisatoren in wording.

  • GIGANTISCH ORGANISCH BEREIK VOOR VIDEOTESTIMONIALS

  • TOEGANKELIJKE CONTENT DIE DEELS DOOR HET VGF ZELF WORDT GEMAAKT

  • EEN COMPLEXE BOODSCHAP HELDER UITGELEGD

Great to see that hybrid conferences will get such financial support in the Netherlands!

Over deze case

Het Voorfinancierings- & Garantiefonds (VGF) biedt twee mooie regelingen aan voor organisatoren van internationale congressen in Nederland. Via de voorfinancieringsregeling kunnen congresorganisatoren een kosteloze en renteloze lening aanvragen (bedoeld ter financiering van de opstartkosten van een congres). De garantstellingsregeling voorziet in een congres- of evenementenverzekering die grote financiële zekerheid biedt. Deze regeling is bedoeld om een eventueel verlies af te dekken dat ontstaan is door tegenvallende deelnemersaantallen.

De regelingen lijken te mooi om waar te zijn, maar zijn dat niet. Om die boodschap kracht bij te zetten, heeft het VGF ons gevraagd om een LinkedIn-pagina op te zetten. Wij bedachten de content en kwam erachter dat laagdrempelige content overtuigend werkt. Zo geven wij congresorganisatoren handige tips, produceren wij video’s die uitleggen wat het VGF doet en laten klanten aan het woord. Het mooie is dat deze videotestimonials door het VGF zelf worden opgenomen, waarna onze video-afdeling de editing verzorgt. Hierdoor is de content toegankelijk en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Bekijk de LinkedIn-pagina van het VGF

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons