Case: Truckstar Festival 2020

Vanwege het coronavirus kon in 2020 kon het Truckstar Festival niet doorgaan. Toch realiseerden we de altijd populaire Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland op een creatieve en moderne manier.

  • EEN LIVESTREAM DIE 100.000 KEER LIVE IS BEKEKEN

  • MEER DAN 1.500.000 VIEWS IN TOTAAL

  • EEN MODERNE OPLOSSING DIE PERFECT AANSLUIT BIJ HET THEMA

Het was een genoegen dit project in samenwerking met jullie te doen. Van idee tot creatie binnen drie weken met een resultaat om trots op te zijn.

Freek Mulder, Brand Manager bij Truckstar

Over deze case

Al meer dan tien jaar zijn wij betrokken bij de videoproducties van Truckstar Festival, dat jaarlijks op het TT-circuit in Assen plaatsvindt.In 2020 kon het festival helaas geen doorgang vinden. Truckstar vroeg ons mee te denken om één van de hoogtepunten van het festival – de Verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland – weer een groot feest te maken. In compacte vorm, vanwege de coronamaatregelen.

De uitdaging? 24 vrachtwagens in één uur, volledig live, in beeld krijgen. Onze oplossing? Een afgesloten terrein waar het mini-evenement achter gesloten deuren plaatsvond en een rijdende studio. Geheel in het thema van Truckstar: gebouwd in een vrachtwagen. Zo werd het mogelijk om met de studio langs acht categorieën van elk drie vrachtwagens te rijden.

Dat resulteerde in bergen aan waardevolle content, bestaande uit onder andere een promo, instarts, sneak peeks en interviews met de deelnemers. Zo kregen alle vrachtwagens hun eigen ‘moment of fame’.

Realiseer je marketingdoelstellingen met effectieve videocontent

Contact

Adres

Bergstraat 9
3811NE Amersfoort

Over ons